ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI PARTICIPA A LA CLOENDA DEL PRÀCTICUM DELS ESTUDIS DE CIÈNCIES POLÍTIQUES I SOCIOLOGIA DE LA UAB

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha participat aquest matí a la jornada titulada "Les competències professionals i la inserció laboral dels titulats i titulades en Ciències Polítiques i Sociologia" celebrada amb motiu de la cloenda del pràcticum dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona.
EL COL·LEGI PARTICIPA A LA CLOENDA DEL PRÀCTICUM DELS ESTUDIS DE CIÈNCIES POLÍTIQUES I SOCIOLOGIA DE LA UAB

La taula rodona, moderada per Joel Martí (UAB), ha comptat amb les intervencions de Jordi Pujol, gerent del Col·legi; Montse Martínez, consultora; i Nicolau Rubio, tècnic de la Secretaria General del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Els tres ponents, tots llicenciats a la UAB, han explicat breument el seu procés d'inserció laboral i han exposat les competències professionals que s'exigeixen als titulats i titulades en Ciència Política i Sociologia.

Montse Martínez ha parlat des de la seva experiència com a especialista en l'àmbit de la recerca mentre que  Nicolau Rubio ho ha fet com a treballador de l'Administració pública. Per la seva banda,  Jordi Pujol ha informat sobre algunes de les tasques que desenvolupa el Col·legi com la defensa i la promoció de la professió i el servei de la borsa de treball.

Finalment, s'ha plantejat quins són els efectes de l'actual crisi econòmica i política sobre l'escenari d'ocupabilitat dels futurs llicenciats.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web