ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

OBERT EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ AL POSTGRAU/MÀSTER TISA

Últims dies de matrícula, fins el 30 de setembre El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitza juntament amb el Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions (Secció II) de la Universitat de Barcelona, la setena edició del Postgrau/Màster de Tècniques d'Investigació Social Aplicada (TISA). El període de preinscripció, obert des del 12 de juliol, finalitza el 30 de setembre de 2010
OBERT EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ AL POSTGRAU/MÀSTER TISA

El principal objectiu del programa d'estudis és oferir uns coneixements especialitzats de tercer cicle destinats a l'aplicació i l'ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials i, en particular, en l'àmbit de la sociologia i la ciència política amb una orientació professional.

Enguany s'ofereix la possibilitat de cursar dos anys acadèmics amb la consegüent obtenció d'un títol de Màster; només el primer any, amb el posterior reconeixement del diploma de Postgrau, o bé, dur a terme separadament quatre mòduls sobre tècniques d'investigació social quantitatives i qualitatives. 

El primer curs es realitzarà del 5 de novembre de 2010 a l'1 de juliol de 2011 i el segon, del 4 de novembre de 2011 al 29 de juny de 2012.

El període de preinscripció, obert des del 12 de juliol, finalitza el 30 de setembre de 2010.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web