ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI CELEBRA UN SOPAR AMB JOAN HERRERA, CANDIDAT D'ICV A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT

En el marc del cicle de sopars-col·loqui amb els principals candidats a la presidència de la Generalitat de Catalunya que el Col·legi organitza amb motiu de la proximitat de les eleccions al Parlament de Catalunya, ahir va celebrar el sopar amb Joan Herrera, d'ICV.
EL COL·LEGI CELEBRA UN SOPAR AMB JOAN HERRERA, CANDIDAT D'ICV A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT

Si al llarg de la vetllada hi va haver dos temes recurrents aquests van ser, sens dubte, la crisi a tots els nivells i la comunicació política.  

Pel què fa a la crisi econòmica, Herrera va proposar impulsar una triple reforma (del sector financer, fiscal i energètica) enfront les "inequitatives i injustes" reformes promogudes actualment pel govern de l'Estat que agreugen, encara més, els problemes de deute i dèficit públic.

El secretari general d'ICV es va referir també a la crisi institucional, provocada per la impossibilitat del Tribunal Constitucional de dictar una sentència sobre l'Estatut. Tot plegat, sumat als darrers escàndols de corrupció causarà, segons Herrera, un sentiment de desafecció i estupefacció entre la població que podria derivar en una desmobilització de l'electorat d'esquerres així com en l'auge de partits d'extrema dreta similars als d'altres països europeus. 

D'altra banda, el líder ecosocialista va constatar la manca d'una política comunicativa per traslladar als ciutadans l'acció de govern i va assegurar que el seu partit pateix una greu infrarrepresentació en l'espai comunicatiu. Així mateix, Herrera va advertir de l'excessiva focalització dels lideratges d'opinió en determinats àmbits, especialment, en el debat econòmic.

L'àpat va tenir lloc, com en altres ocasions, al restaurant Gran París de Barcelona, on van assistir una vintena de col·legiats i col·legiades amb els seus acompanyants.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web