ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI HA GESTIONAT 129 OFERTES LABORALS DES DE PRINCIPIS D'ANY

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha gestionat un total de 129 ofertes laborals durant els primers quatre mesos de l'any, una xifra que, un cop més, posa de manifest el bon funcionament de la servei d'ocupació del Col·legi.
EL COL·LEGI HA GESTIONAT 129 OFERTES LABORALS DES DE PRINCIPIS D'ANY

Al classificar aquestes ofertes per sectors, observem que la gran majoria correspon al sector públic (64%). La resta es divideixen entre organitzacions no lucratives (20%) i el sector privat (16%).  

De tots els llocs de treball vacants al sector públic, el 64% són en Ajuntaments o en Consells Comarcals, el 16% a la Generalitat de Catalunya, el 6% a les Diputacions i l'1% a l'Administració de l'Estat. El 13% restant es troba en altres ens administratius.

Per tipus de contracte, les places ofertes es divideixen entre contractes temporals (34%), d'obra i servei (30%), indefinits (22%), fixos (11%), d'autònoms (2%) i, finalment, de pràctiques (1%).

Si bé el 59% dels llocs de treball s'adrecen a tècnics mitjans, un elevat 41% es destinen a tècnics superiors.

Per últim, quant a la distribució geogràfica, el gran volum de llocs de treballs oferts s'ubica a la ciutat de Barcelona (38,9%) i a la seva província (38,1%). Els altres es reparteixen entre Girona (8,8%), Tarragona (7,1%), Lleida (1,8%), la resta de l'Estat espanyol (1,8%) i altres indrets (3,5%).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web