ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI CELEBRA UN SOPAR AMB ALBERT RIVERA, CANDIDAT DE CIUTADANS A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT

En el marc del cicle de sopars-col·loqui que el Col·legi organitza amb motiu de la proximitat de les eleccions al Parlament de Catalunya, una desena de col·legiats i col·legiades van celebrar dimecres al vespre un sopar amb Albert Rivera, candidat de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat.
EL COL·LEGI CELEBRA UN SOPAR AMB ALBERT RIVERA, CANDIDAT DE CIUTADANS A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT

Rivera va començar el seu discurs exposant les causes que van impulsar el naixement de la seva formació ara fa quatre anys, entre les quals va destacar la necessitat d'una reforma política i democràtica i la voluntat dels seus membres d'ocupar un espai no nacionalista infrarrepresentat pels partits existents. Per a ell, la constitució del tripartit amb el pacte del Tinell i la redacció de l'Estatut van ser factors detonants.

Així mateix, va exposar algunes de les propostes que Ciutadans ha realitzat al llarg de la seva primera legislatura, com són el desbloqueig de les llistes electorals, la limitació de mandats del President de la Generalitat i la reducció de l'estructura administrativa entre altres mesures per fer front a la crisi econòmica. Igualment, Rivera va voler deixar constància de la tasca duta a terme en la comissió sobre la Llei electoral i en les comissions d'investigació sobre l'Incendi Forestal d'Horta de Sant Joan i sobre les Irregularitats Detectades en la Gestió del Palau de la Música.

Altres temes que van aparèixer al llarg de la tertúlia van ser la superació de les tensions internes sorgides en el si del seu partit la passada primavera, el perill de la professionalització de la classe política i el temor davant del creixement de l'abstenció i el vot en blanc en els pròxims comicis com a conseqüència d'una greu desafecció ciutadana.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web