ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI DEMANA LA REVISIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE LA POLICIA

En defensa de la professió El Col·legi insta al Director de Serveis del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a que es revisin les titulacions exigides en la Relació de Llocs de Treball de l’aplicatiu de Gestió Integrada de Personal (GIP) amb l’objectiu que les convocatòries del Departament siguin coherents amb les funcions a desenvolupar.
EL COL·LEGI DEMANA LA REVISIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE LA POLICIA
Escrit adreçat a la Direcció General de Policia

El passat 27 d'octubre de 2008 la degana del Col·legi, la Sra. Anna Parés, es va dirigir mitjançant un escrit al Sr. Rafael Olmos, director general de la Direcció General de la Policia, amb motiu de sol·licitar la revisió d'una convocatòria feta per aquest departament, en referència a una plaça de Tècnic Superior A-23, donat que entre els requisits de titulació per a participar-hi es demana, exclusivament, estar en possessió de la llicenciatura en Dret.

 

Atès que les funcions específiques a desenvolupar per a aquest lloc de treball coincideixen plenament amb les competències professionals de Sociolòlegs/gues i Politòlegs/gues, des del Col·legi es va considerar necessari, un cop més, demanar la revisió de l'esmentada convocatòria, per tal que les nostres professions no en quedessin excloses.

 

La Direcció General de Policia va justificar l'exempció de qualsevol titulació superior llevat de Dret, en el fet que es tracta del requisit de titulació establert per a aquest lloc de treball en la Relació de Llocs de Treball que consta en l'aplicatiu de Gestió Integrada de Personal del Departament d'Interior.

 

Davant d'aquesta resposta, que des del Col·legi considerem totalment insatisfactòria, s'ha procedit a sol·licitar mitjançant escrit al Director General de la Policia i al Director de Serveis del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació que es procedeixi a la revisió de les titulacions exigides en la Relació de Llocs de Treball de l'aplicatiu de Gestió Integrada de Personal (GIP) a fi i efecte que les convocatòries del Departament siguin coherents amb les funcions a desenvolupar.

 

L'objectiu d'aquesta i altres accions similars encetades pel Col·legi és vetllar per la defensa i la promoció de les nostres professions, davant exclusions que minven la competitivitat de sociòlegs i politòlegs.

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web