ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI HA GESTIONAT 165 OFERTES LABORALS DURANT LA PRIMERA MEITAT DE L'ANY

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha gestionat un total de 165 ofertes laborals en els sis primers mesos de l'any, sent el sou mitjà de 2.6229,77 euros. Dades com aquestes mostren novament el bon funcionament de la borsa de treball del Col·legi, un servei exclusiu per a col·legiats i col·legiades.
EL COL·LEGI HA GESTIONAT 165 OFERTES LABORALS DURANT LA PRIMERA MEITAT DE L'ANY

La majoria de les ofertes laborals gestionades, un 64%, corresponen al sector públic, mentre que la resta es divideixen entre el sector privat i organitzacions no lucratives gairebé a parts iguals (17% i 19% respectivament).

Dins del sector públic, una gran part de les places vacants, un 63%, provenen  d'ajuntaments i consells comarcals, un 15% de la Generalitat, un 5% de les quatre diputacions i  un 1% de l'Administració General de l'Estat. El 16% restant fa referència a altres ens administratius.

La demanda de tècnics mitjans continua sent superior (58%) respecte a la de tècnics superiors (42%).

Si classifiquem els llocs de treball segons el tipus de contracte, els percentatges són els següents: 35% temporals, 32% d'obra i servei, 21% indefinits, 9% fixos, 2% autònoms i 1% en pràctiques.

Quant a la distribució geogràfica, observem que la immensa majoria s'ubiquen a la ciutat de Barcelona (39'5%) i la seva província (35'4%), seguidament de les províncies de Tarragona (8'8%) i Girona (8'2%) i, per últim, Lleida (3'4%). En última instància, es situen a la resta de l'Estat (2%) i a l'estranger (2'7%).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web