ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI VISITARÀ BRUSSEL·LES EL PROPER NOVEMBRE

25 D'OCTUBRE: ÚLTIM DIA PER A INSCRIURE'S El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya està preparant una nova visita a Brussel·les, la tercera, després de les de 2005 i 2007.
EL COL·LEGI VISITARÀ BRUSSEL·LES EL PROPER NOVEMBRE

Els dies 11 i 12 del proper mes de novembre el Col·legi visitarà per tercer cop la capital d'Europa. La visita d'enguany inclourà l'assistència al Parlament Europeu, amb la possibilitat de presenciar una sessió plenària, així com la visita a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les i al Comitè de Regions. També aprofitarem aquesta ocasió per reunir-nos amb un grup de politòlegs i sociòlegs catalans  residents a la ciutat belga.

 

Com en les dues ocasions anteriors comptem amb la possibilitat de subvencionar parcialment el viatge mitjançant una aportació de 150 euros per col·legiats/des que s'abonarà un cop s'hagi realitzat l'estada. El Col·legi es fa responsable de l'organització de l'acte, però els desplaçaments, allotjament i àpats són a lliure elecció dels visitants. 

 

El termini per a inscriure's finalitza el dilluns 25 d'octubre, moment a partir del qual tancarem la llista d'assistents. Totes les persones interessades s'hauran de posar en contacte amb el Col·legi escrivint un correu electrònic a comunicacio@colpis.cat.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web