ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

POSTGRAU EN IMMIGRACIÓ I ACOLLIDA

Els col·legiats/des tenen un 15% de descompte en la matrícula La Universitat de Barcelona organitza una nova edició del Postgrau en Immigració i Acollida, del qual el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya és un dels centres col·laboradors. És per aquest motiu que tots els col·legiats i col·legiades que estiguin interessats en aquest postgrau gaudiran d'un 15% de descompte en el preu de la matrícula.
POSTGRAU EN IMMIGRACIÓ I ACOLLIDA

L'objectiu principal del postgrau és assolir coneixements teòrics i aplicats relacionats amb la gestió de la diversitat cultural en diverses àrees d'actuació (àmbits sociolaboral, educatiu, sociosanitari, jurídic, penitenciari): acollida, informació, comunicació, participació ciutadana, facilitació de l'accés als serveis i intervenció en referència als drets i deures dels recent vinguts.

 

El programa de postgrau consta d'una part teòrica (Mòdul I) i una part aplicada (Mòduls II i III). L'inici de les classes tindrà lloc el pròxim 19 de novembre i finalitzaran el 10 de juny de 2011.

 

La data de pre-inscripció finalitza el 30 de setembre.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web