ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PARTICIPA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ!

Són molts els mitjans de comunicació que es posen en contacte amb el Col·legi per tal de trobar una font d'informació experta o bé algun sociòleg/loga o politòleg/loga disposat a participar com a tertulià en diversos programes de ràdio i televisió. Des del Col·legi pensem que aquesta és una de les vies més importants de que disposem per a donar a conèixer les nostres professions, perquè la societat ens identifiquicom a professionals qualificats per analitzar l'entorn social i polític on vivim.
PARTICIPA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ!

Al Col·legi som conscients de la gran diversitat de perfils que reunim entre els nostres membres: experts en immigració, polítiques públiques, e-Government, educació, joventut, gènere, comunicació, participació política, etc. Tots aquests perfils són demandats pels mitjans en tots els seus formats, premsa, ràdio, televisió i internet.

 

És per això que des del Col·legi gestionem una base de dades amb col·legiats i col·legiades que vulguin col·laborar amb els mitjans i ajudar així a difondre les nostres professions. Aquí trobareu un formulari on omplir les vostres dades. Qui ja l'hagi omplert amb anterioritat però ho vulgui actualitzar també ho pot fer i enviar-nos-ho de nou.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web