ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: NORMATIVA I ACTUACIONS SOBRE LES SUBVENCIONS EN EL CAMP DE LA PROMOCIÓ TURÍSTICA

ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA! La posada en marxa de projectes de promoció turística requereix de fons de finançament. Els Agents de Desenvolupament Turístic, i també altres professionals que treballen en el camp de la promoció turística, han de conèixer els principals organismes convocants d'ajuts a nivell europeu, nacional i autonòmic en matèria de desenvolupament local i turístic, alhora que han saber gestionar una subvenció des de la seva tramitació fins al seu seguiment, justificació i certificació.
CURS: NORMATIVA I ACTUACIONS SOBRE LES SUBVENCIONS EN EL CAMP DE LA PROMOCIÓ TURÍSTICA

Identificar les fonts de finançament i les línies de subvenció adequades per planificar i gestionar projectes de  promoció turística i desenvolupament local és l'objectiu d'aquest curs.

 

El curs s'impartirà del 23 de novembre al 17 de desembre. El termini de matriculació finalitza el dia 23 de novembre.

 

MÉS INFORMACIÓ

 

Durant el 2010 el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ofereix accions formatives en àrees professionals prioritàries vinculades al Catàleg de Qualificacions professionals i adreçades a treballadors/es desocupats/des. Cada àrea està composta per diferents cursos que s'estructuren en un itinerari professional concret. Aquests estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, sota el lema "El FSE inverteix en el teu futur".

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web