ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ A L'AJUNTAMENT DE MONTCADA I REIXAC

El passat 28 d'octubre el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya va presentar una al·legació a l'Ajuntament de Montcada i Reixac amb motiu de la convocatòria pública d'una plaça de tècnic/a d'empreses i una altra de tècnic/a d'ocupació on s'ometien els titulats en Ciències Polítiques i en Sociologia com a possibles candidats.
EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ A L'AJUNTAMENT DE MONTCADA I REIXAC

En el cas de la convocatòria per al lloc de tècnic/a d'empreses, tot incloure  la titulació de Ciències Polítiques a les seves bases com a requisits per accedir a la plaça, no s'incloïa als titulats en sociologia. Pel que fa a la convocatòria de tècnic/a d'ocupació passava just el contrari, incloent els sociòlegs però ometent els politòlegs.En ambdós casos el Col·legi considera que tant sociòlegs com politòlegs disposen de les competències necessàries per exercir tots dos càrrecs, i exercint la seva funció de vetlla dels interessos dels nostres professionals, la degana del Col·legi, la Sra. Anna Parés, va enviar un escrit d'al·legació a l'alcadessa de Montacada i Reixac tot demanant la revisió d'ambdues convocatòries.  

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web