ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

III CONGRÉS DEL TERCER SECTOR SOCIAL

Descompte a la inscripció abans de l'1 de març Ja podeu consultar el programa del III Congrés del Tercer Sector Social, organitzat per la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, entre altres entitats. Aquesta nova edició del congrés tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) els dies 24 i 25 de març de 2011.
III CONGRÉS DEL TERCER SECTOR SOCIAL

L'objectiu de la trobada és esdevenir espai de referència per a la reflexió, l'intercanvi de coneixements i la participació de les organitzacions del Tercer Sector Social i altres agents relacionats. 

Fins al dia 28 de febrer el preu d'inscripció serà de 48 euros, i a partir del 1 de març serà de 72 euros.  Aquests preus són per a aquelles persones vinculades a entitats que formen part de les federacions de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. Per qui no ho sigui, el preu d'inscripció abans de l'1 de març és de 80 euros, i de 100 euros a partir d'aquesta data.


L'eix central dels continguts es presenta sota el lema "Sumem valors, construïm futur", que planteja la capacitat del Tercer Sector social per a construir una societat amb més drets a partir de l'enfortiment dels valors que li són propis. Els entorns de treball i reflexió proposats van des de la participació ciutadana i la capacitat de mobilització de la base social, fins la veu i la representació dels col·lectius més vulnerables, passant per la innovació en l'àmbit de la inclusió social, entre d'altres.

La documentació relacionada amb la presentació de propostes i la informació detallada sobre la trobada es pot consultar al web www.congrestercersector.cat. Les propostes i dubtes es poden plantejar per correu electrònic a continguts.congres@tercersector.cat, congres@tercersector.cat o a través dels telèfons 93 217 72 97 i 93 310 57 07.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web