ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI EDITA EL 'MANUAL PER A LA GESTIÓ DE POLÍTIQUES DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL'

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, amb la col·laboració de la Direcció General de Promoció Econòmica de la Generalitat de Catalunya, ha editat el 'Manual per a la gestió de polítiques de promoció econòmica i desenvolupament local'. Aquesta obra pretén ser un assaig que reflexioni sobre els aspectes clau a considerar en les polítiques de promoció econòmica i desenvolupament local del nostre país, i la seva gestió.
EL COL·LEGI EDITA EL 'MANUAL PER A LA GESTIÓ DE POLÍTIQUES DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL'

La singularitat d'aquest Manual recau en dos aspectes fonamentals. En primer lloc, la reflexió i posada en comú del coneixement i l'experiència d'experts de reconegut prestigi que teoritzen i treballen en la promoció del desenvolupament econòmic local, com ara, Germà Bel, Joan Botella, Mateo Hernando, Andreu Lope, Antoni Niubó, Dolors Paniagua i Francisco Ramos.


En segon lloc, un element diferenciador del text presentat és la seva accessibilitat, en tractar-se d'una publicació digital que permet ser distribuïda a través de diferents mitjans i plataformes tecnològiques i que, alhora, permet compartir la informació. 


El Manual ha estat coordinat per Vanessa Maxé (sociòloga, cap de formació del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya) i per Alfons Muñoz (politòleg, assesor de desenvolupament local del COLPIS). 

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web