ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI RENOVA LA CERTIFICACIÓ DE LA NORMA ISO 9001 PER A LA SEVA FORMACIÓ OCUPACIONAL

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha mantingut, des dels seus inicis, una forta aposta per la formació ocupacional. Gràcies a la qualitat en el sistema de gestió i desenvolupament d'aquests cursos, hem aconseguit la renovació de la certificació segons la qual la gestió del Col·legi és conforme amb els requisits de la norma ISO 9001:2008.
EL COL·LEGI RENOVA LA CERTIFICACIÓ DE LA NORMA ISO 9001 PER A LA SEVA FORMACIÓ OCUPACIONAL

Aquest reconeixement significa que el Col·legi treballa seguint un sistema de processos i procediments que garanteixen l'assoliment d'uns estàndards de qualitat internacionals que són compartits per tots els membres de l'organització. Aquests sistemes són avaluats periòdicament, amb auditories anuals externes de seguiment, circumstància que assegura la millora contínua dels mateixos.

 

La implantació d’un Sistema de gestió de qualitat, segons la norma UNE-EN- ISO 9001, demostra la capacitat que té el Col·legi per a proporcionar de forma coherent serveis que satisfan als nostres clients.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web