ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI, MOLT SATISFET AMB EL NOU VIATGE A BRUSSEL·LES

Un grup de col·legiats i col·legiades va visitar Brussel·les el passat 11 i 12 de novembre. La visita es va celebrar amb èxit i el grup va poder conèixer el Parlament Europeu, el Comitè de Regions i la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les.
EL COL·LEGI, MOLT SATISFET AMB EL NOU VIATGE A BRUSSEL·LES

En aquesta ocasió, el tercer viatge a la capital europea realitzat pel Col·legi, van ser 22 les persones que van poder conèixer de prop les institucions que ens representen a Brussel·les.

 

Els assistents van conèixer les instal·lacions i el funcionament del Parlament Europeu, així com el Comitè de Regions i la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les, on se'ls va explicar les funcions que aquesta desenvolupa, així com el paper de l'Institut Català d'Indústries Culturals (ICIC) a la capital belga.

 

Un moment molt interessant de la visita va ser la trobada amb membres de l'Associació Horitzó Europa, formada per politòlegs i sociòlegs que treballen actualment a Brussel·les, i el sopar posterior.

 

Des d'aquestes línies volem agrair a tots els assistents a aquest viatge la seva participació, esperant que hagi estat una agradable i interessant experiència per a tots ells. Podeu trobar al nostre grup del Facebook una selecció de fotografies de la visita.

 

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web