ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: CREACIÓ D'EMPRESES EN EL MARC DEL DESENVOLUPAMENT TURÍSTIC

Últims dies de matrícula! La posada en marxa d'activitats i productes turístics requereixen d'un estudi previ que permeti avaluar el grau de viabilitat dels projectes. Per fer aquest anàlisi, el pla d'empresa és l'instrument que permetrà definir les idees de negoci, captar i analitzar l'oportunitat o delimitar els objectius estratègics. En definitiva, aquesta eina facilitarà la presa de decisions sobre la posada en funcionament o no de l'activitat.
CURS: CREACIÓ D'EMPRESES EN EL MARC DEL DESENVOLUPAMENT TURÍSTIC

L'Objectiu d'aquest curs és desenvolupar productes o serveis turístics i avaluar la seva viabilitat empresarial.

 

Aquest curs, l'acció número 8 del nostre programa de formació ocupacional, es desenvoluparà de l'1 al 22 de desembre, de dilluns a divendres, de 15 a 20 hores. La data límit per a inscriure's és l'1 de desembre.

 

MÉS INFORMACIÓ

 

Durant el 2010 el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ofereix accions formatives en àrees professionals prioritàries vinculades al Catàleg de Qualificacions professionals i adreçades a treballadors/es desocupats/des. Cada àrea està composta per diferents cursos que s'estructuren en un itinerari professional concret. Aquests estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, sota el lema "El FSE inverteix en el teu futur".

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web