ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

RECTIFIQUEN UNA CONVOCATÒRIA DE FEINA A INSTÀNCIES DEL COL·LEGI

El Patronat Municipal d'Esports de Barberà del Vallès El Col·legi es va dirigir mitjançant un escrit del nostre secretari a l'alcaldessa del municipi de Barberà del Vallès, Ana del Frago, on reclamàvem la revisió d'una convocatòria de Tècnic/a Superior al Patronat Municipal d'Esports, ja que deixava exclosos als titulats en Ciències Polítiques i Sociologia.

El passat 23 de gener el Patronat Municipal d'Esports de Barberà del Vallès va fer pública una convocatòria per a la cobertura d'una plaça de Tècnic/a Superior per a la plantilla de personal laboral, on entre els requisitis d'accés es demanava estar en possessió del títol de Dret.

 

Donat que les tasques que es detallaven en aquesta convocatòria coincidien plenament amb les competències de les persones titulades en Ciències Polítiques i en Sociologia, el Col·legi es va adreçar mitjançant un escrit a l'alcaldessa d'aquest municipi per a sol·licitar la revisió d'aquesta, per tal d'incloure a politòlegs i sociòlegs en l'accés a aquesta plaça.

 

Davant d'aquesta sol·licitud, en data 4 de febrer el Patronat Municipal d'Esports ha resolt aprovar la rectificació de l'omissió de politòlegs i sociòlegs en l'apartat de condició dels aspirants, restant de la forma següent:

 

"Estar en possessió del títol de llicenciat en dret, ciències polítiques o sociologia".


Un cop més el Col·legi treballa per a la representació i defensa de la professió, vetllant perquè situacions com aquesta es resolguin de forma satisfactòria per als nostres professionals.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web