ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MODIFIQUEN UNA CONVOCATÒRIA DE FEINA A INSTÀNCIES DEL COL·LEGI

Ajuntament de Gavà L'Ajuntament de Gavà ha modificat les bases de la seva convocatòria per a cobrir una plaça de tècnic/a d'igualtat, on inicialment ometien els titulats en Ciències Polítiques i en Sociologia per a accedir-hi, després de rebre un escrit d'al·legació per part del Col·legi on reclamàvem la revisió i correcció d'aquesta convocatòria.
MODIFIQUEN UNA CONVOCATÒRIA DE FEINA A INSTÀNCIES DEL COL·LEGI

En aquest escrit el Col·legi demanava la modificació d'aquesta convocatòria, entenent que tant sociòlegs com politòlegs estan perfectament qualificats per dur a terme les tasques de la plaça convocada pel consistori. Ara, l'Ajuntament de Gavà ens ha donat la raó i així ho han comunicat a través del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

 

La convocatòria amplia doncs el requisit de la titulació a tots aquells i aquelles aspirants que hagin superat 3 cursos com a mínim dels graus de Ciències Polítiques i Sociologia, i n'amplia també el termini de presentació de candidatures per a aquest col·lectiu.

 

Resolucions com aquesta són el resultat d'una intensa tasca de vetlla,  representació i defensa per part del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya de les nostres professions, tasca que no realitza cap altra entitat en tot el territori català.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web