ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA IMPORTÀNCIA DE COL·LABORAR AMB ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Una de les tasques del nostre Col·legi és la de difondre les professions de Ciències Polítiques i de Sociologia entre la societat, per tal que aquesta tingui un major coneixement sobre qui són sociòlegs i politòlegs, així com per posar de manifest la importància de la feina d'aquests. Per a aconseguir-ho, la col·laboració entre els nostres professionals i els mitjans de comunicació és fonamental.
LA IMPORTÀNCIA DE COL·LABORAR AMB ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Són molts els mitjans de comunicació que es posen en contacte amb el Col·legi per a sol·licitar la col·laboració d'un sociòleg o politòleg expert en diverses àrees com ara la immigració, el gènere, la participació política, les noves tecnologies, la conciliació de la vida laboral i familiar, la vellesa, la joventut i la infància o la comunicació política, per esmentar només algunes.

 

Per tal de respondre a les peticions dels mitjans, el Col·legi disposa d'una base de dades d'experts que va actualitzant periòdicament. Us convidem a que participeu enviant complimentada la fitxa que s'adjunta, i ens ajudeu a difondre les professions de sociòleg i politòleg, contribuint així al vostre reconeixement professional i a la vostra vàlua com a analistes polítics i socials que sou.

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web