ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

2a EDICIÓ DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS), el Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona, i el Servei d’Ocupació de Catalunya, organitzen la II edició del Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local.
2a EDICIÓ DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Aquest s’adreça a professionals d’entitats locals vinculades a la promoció econòmica i el desenvolupament local que tinguin interès en ampliar la seva formació en aquest camp, donant prioritat a aquells tècnics/ques que es troben finançats pel SOC en el marc de la convocatòria d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL).


Amb aquesta acció formativa, que s’emmarca dins la Xarxa d’AODL i Desenvolupament Local, es pretén oferir una formació de tercer cicle que permeti al personal tècnic dels ens locals adquirir les competències necessàries per a implementar programes i accions relacionades amb el desenvolupament local, amb una especial atenció a àmbits clau com són el foment de l’activitat productiva empresarial i el mercat de treball.


La primera edició (curs 2009-2010) va aplegar un total de 27 alumnes provinents d’entitats locals d’arreu del país, i també uns altres 34 professionals tant de l’àmbit públic com privat que van cursar de manera independent els mòduls d’especialització.

 

A la web del Postgrau, es pot obtenir informació més completa relativa al contingut actualitzat del programa, el calendari, els horaris i el lloc de realització. A més, també trobareu les instruccions per tal de formalitzar la preinscripció.

 

El termini de preinscripció finalitza el proper 10 de desembre.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web