ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

BEQUES D'ACC1Ó DE FORMACIÓ EN INTERNACIONALITZACIÓ EMPRESARIAL

ACC1Ó obre la convocatòria del procés selectiu per a la concessió de beques per a titulats superiors en el marc del programa de beques a la xarxa exterior de formació en internacionalització empresarial 2011-2012.
BEQUES D'ACC1Ó DE FORMACIÓ EN INTERNACIONALITZACIÓ EMPRESARIAL

l’Agència de Suport a l’Empresa Catalana, ACC1Ó, estableix un programa de beques per completar la formació dels joves mitjançant la realització de pràctiques a les seves oficines a l’estranger. El seu objectiu és contribuir a la competitivitat de les empreses catalanes posant a la seva disposició a professionals preparats.

 

L’objecte d’aquesta convocatòria és la concessió de beques d’investigació de mercats i d’accions per a la internacionalització empresarial de personal qualificat en els àmbits de gestió empresarial, el finançament, la cooperació internacional, la innovació i la internacionalització, mitjançant la realització de pràctiques als centres de promoció de negocis d’ACC1Ó o a altres institucions amb què així es convingui, que permetin als/les beneficiaris/àries complementar la seva formació universitària.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web