ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI GESTIONA 239 OFERTES LABORALS EN LA SEVA BORSA DE TREBALL DURANT 2010

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha gestionat, mitjançant la seva Borsa de Treball, un total de 239 ofertes laborals fins al 30 de novembre de 2010.
EL COL·LEGI GESTIONA 239 OFERTES LABORALS EN LA SEVA BORSA DE TREBALL DURANT 2010

Segons aquestes xifres, el Col·legi ha gestionat una mitjana de 5 ofertes laborals a la setmana en la seva Borsa de Treball. Aquest servei, exclussiu per als nostres col·legiats i col·legiades, es troba a disposició de totes les empreses, organitzacions i institucions que estiguin interessades en incorporar una persona titulada en Ciències Polítiques o en Sociologia al seu equip. Són moltes les entitats que confien en el Col·legi alhora de contractar personal nou i que es posen en contacte amb nosaltres quan necessiten un sociòleg/loga o politòleg/loga, a través de l'àrea d'empreses al nostre web.

 

Orientem professionals
D'altra banda, el Col·legi ha realitzat un total de 68 orientacions laborals als seus col·legiats i col·legiades fins a aquest mes de desembre. Aquest servei, sense cap cost i molt sol·licitat pels nostres membres, proporciona als nostres professionals un assessorament integral que els aporta eines i pautes a seguir per a un major aprofitament del seu currículum.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web