ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

COL·LABORA AMB LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

Estem preparant un nou número de la nostra revista Àmbits de Política i Societat i necessitem la vostra col·laboració per a la secció de Pàgina d'Actualitat.
COL·LABORA AMB LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

Com sempre us animem a que participeu amb els vostres articles i publiqueu a la revista que editem des del Col·legi i que arriba a 2.000 subscriptors.

 

Com sabeu, la secció Pàgina d'Actualitat tracta temes de molt diversa índole, tots ells amb el denominador comú de parlar sobre qüestions actuals i d'interès per a la societat en general i per al nostre col·lectiu en particular.

 

Així, en els darrers números els nostres col·legiats i col·legiades han parlat sobre les oportunitats de l'e-Govern, la desafecció política, la corrupció, les campanyes polítiques, la memòria històrica, la universitat i el Pla Bolonya, els microcrèdits, el problema de la prostitució o la transformació dels nostres barris, per nomenar només uns pocs.

 

Tothom qui estigui interessat en col·laborar al pròxim número ens ha d'enviar la seva proposta per tal que poguem valorar-la, a ambits@colpis.cat. La data límit per a entregar els articles serà el 28 de gener de 2011.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web