ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA PER AL CURS: 'CONSTRUCCIÓ D'INDICADORS SOCIALS'

Fins l'1 de febrer S'ha produït un canvi en les dates del curs 'Construcció d'indicadors socials'. Aquest s'impartirà del 8 al 24 de febrer, ampliant-se així el termini de matriculació al dia 1 de febrer. Tanmateix també s'ha modificat l'espai on tindrà lloc el curs. Enlloc de fer-se al Col·legi, com s'havia indicat inicialment, es farà a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (Avda. Diagonal, 690).
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA PER AL CURS: 'CONSTRUCCIÓ D'INDICADORS SOCIALS'

Els objectius generals d'aquest curs són adquirir els coneixements adequats de la totalitat del procés d'elaboració de sistemes d'indicadors socials; conèixer la utilitat dels sistemes d'indicadors socials en els diferents àmbits d'estudi en el diagnòstic, avaluació i seguiment de les polítiques públiques, així com adquirir les habilitats necessàries per l'aplicació d'aquesta tècnica, per donar resposta a les necessitats de caràcter social, econòmiques i polítiques.

 

La construcció d'indicadors socials i índexs és una de les vessants de més importància i tradició en la investigació social aplicada. El problema de la mesura i de l'obtenció d'indicadors als estudis socials és l'eix fonamental d'aquest curs. En aquest es presentaran les diferents metodologies de construcció aplicades en àmbits diferents.

 

El curs s'impartirà del 8 al 24 de febrer, tots els dimarts i dijous, de 18 a 21 hores. El termini de matriculació finalitza el proper 1 de febrer.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web