ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI VA REALITZAR 68 ORIENTACIONS LABORALS DURANT 2010

Any rere any el Col·legi ofereix als seus col·legiats i col·legiades la possibilitat de realitzar una orientació laboral sobre el seu currículum i les seves perspectives laborals. El 2010 se'n van beneficiar d'aquest servei 68 persones.
EL COL·LEGI VA REALITZAR 68 ORIENTACIONS LABORALS DURANT 2010

Des del Col·legi som conscients de la importància d'una bona planificació a l'hora de cercar una nova feina o de canviar-ne l'actual. És per això que oferim un servei d'orientacions laborals totalment gratuït i personalitzat a tots els col·legiats i col·legiades que estiguin interessats en rebre el nostre assessorament.

Així, durant l'orientació, estudiem el vostre perfil curricular i us informem sobre les sortides professionals a les quals podeu optar, la situació del mercat laboral en l'àmbit al qual us voleu dedicar i els recursos de que disposeu per a trobar feina en aquell camp on voleu dirigir la vostra carrera professional.

Es tracta d'un servei totalment exclusiu per als nostres col·legiats i col·legiades, que amb la demanda continuada de peticions per a rebre'l constaten el bon funcionament i l'eficàcia del mateix.

Si esteu interessats/des en rebre una orientació laboral només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 93 241 41 22 o bé a través del correu colpis@colpis.cat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web