ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI VA PRESENTAR 22 AL·LEGACIONS A CONVOCATÒRIES PÚBLIQUES D'OCUPACIÓ DURANT 2010

Una de les tasques principals del Col·legi és garantir la presència dels nostres professionals en totes aquelles convocatòries d'oferta pública d'ocupació que s'ajustin al perfil de politòlegs i sociòlegs.
EL COL·LEGI VA PRESENTAR 22 AL·LEGACIONS A CONVOCATÒRIES PÚBLIQUES D'OCUPACIÓ DURANT 2010

Durant l'any 2010 el Col·legi va detectar un total de 22 casos de convocatòries d'ofertes públiques on, a les seves bases, s'ometia la figura del sociòleg o politòleg, o ambdues alhora, entre els requisits per accedir a la plaça convocada. En aquells casos en que les tasques i competències demandades s'adequaven perfectament al perfil dels titulats i titulades en Ciències Polítiques i en Sociologia, ens vam posar en contacte amb el màxim representant de l'ens, mitjançant un escrit d'al·legació, amb l'objectiu de demanar la revisió de les bases.

 

Es tracta d'una tasca molt necessària tenint en compte que el sector públic va aglutinar el 59% de les ofertes laborals gestionades pel Col·legi durant 2010, esdevenint per tant un espai molt important al qual els nostres col·legiats i col·legiades troben feina.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web