ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

NOU CICLE DEL PROGRAMA 'ALTAVEU DE LES CULTURES' 2010-2011

Amics de la UNESCO de Barcelona Els Amics de la UNESCO de Barcelona han programat el segon quadrimestre del programa 'Altaveu de les cultures'. L'acte inaugural d'aquest nou quadrimestre tindrà lloc el dia 31 de gener.
NOU CICLE DEL PROGRAMA 'ALTAVEU DE LES CULTURES' 2010-2011

Caixaforum Barcelona (Avda. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8) serà l'espai encarregat d'acollir la presentació del nou cicle del programa 'Altaveu', a les 19.15h, el dia 31 de gener.

 

La conferència inagural, corresponent al cicle A la vora del Nil, anirà a càrrec del Sr. Jordi Clos, president de la Fundació Arqueològica Clos, amb el títol Mi querido Nilo: ayer encontré la Pirámide perdida'. L'acte serà presidit pel Sr. Jaume Lanaspa, director executiu de l'Obra Social de "la Caixa" i el Sr. Carles Bonet, president d'Amics de la UNESCO de Barcelona.

 

El programa 'Altaveu' recull, mitjançant cicles de conferències, la diversitat cultural de les diferents nacionalitats de les persones nouvingudes a la societat catalana, amb l'objectiu de predisposar a aquesta última cap a l'acolliment, fent-se càrrec dels costums i de les cultures particulars dels qui arriben a Catalunya. El programa fa 13 anys que va nèixer i han participat més de 140.000 persones.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web