ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

BEQUES DE POSTGRAU 2011 DE LA FUNDACIÓ CAJA MADRID

La Fundació Caja Madrid convoca una nova edició del seu programa de beques per estudiar un postgrau a l'estranger. En aquesta convocatòria, la Fundació atorgarà 80 beques per realitzar estudis de postgrau (màster, doctorat o treballs de recerca) en universitats i centres superiors d'investigació d'Europa (excepte Espanya), Estats Units i Canadà per al curs acadèmic 2011-2012.
BEQUES DE POSTGRAU 2011 DE LA FUNDACIÓ CAJA MADRID

La convocatòria està dirigida a espanyols llicenciats, enginyers superiors, informàtics superiors i arquitectes superiors amb projectes de finalització de carrera presentats i aprovats. També podran accedir a aquesta convocatòria de beques de postgrau aquells estudiants que al llarg del curs acadèmic 2010-2011 es trobin cursant el seu últim any de llicenciatura.


Les àrees de coneixement per les quals es concedeixen les beques són: Economia, Ciència Política, Sociologia, Dret, Biologia, Medicina, Farmàcia, Veterinària, Enginyeria, Informàtica, Arquitectura, Física, Química, Matemàtiques i Música.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web