ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SISENA EDICIÓ DEL CURS 'INTRODUCCIÓ AL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL'

Matrícula fins el 18/2 Actualment, el DEL s'ha convertit en un objectiu prioritari per part dels ens locals del nostres país. Aquest fet ha comportat la consolidació de serveis públics de promoció econòmica i la creació de diferents tipus d'organitzacions de caire privat que treballen pel foment del desenvolupament local.
SISENA EDICIÓ DEL CURS  'INTRODUCCIÓ AL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL'

Davant d'aquest fet, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i el Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya, presenten aquest curs (6a edició) amb la finalitat de donar resposta a la creixent demanda de professionals especialitzats en promoció econòmica.


L'objectiu general del curs és oferir una visió transversal i àmplia dels diferents àmbits d'actuació de la promoció econòmica local a partir d'un enfocament eminentmenrt pràctic.

 

El curs s'impartirà del 25 de febrer al 8 d'abril, divendres (16.30 a 20.30h) i dissabtes (9.30 a 13.30h). El termini de matriculació finalitza el dia 18 de febrer.


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web