ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA PER AL MÒDUL D’ESPECIALITZACIÓ MERCAT DE TREBALL I ESTAT DEL BENESTAR. Postgrau DEL

El Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local (2a edició) inicia durant el mes d’abril dos mòduls d’especialització centrats en dos elements de màxima importància per al desenvolupament dels territoris:1) Dinamització de l’activitat empresarial; i 2) Mercat de treball i Estat del Benestar.
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA PER AL MÒDUL D’ESPECIALITZACIÓ MERCAT DE TREBALL I ESTAT DEL BENESTAR. Postgrau DEL

El Postgrau dóna l'oportunitat que, a banda dels alumnes del programa d'estudis, altres professionals de l'àmbit del desenvolupament local que treballen en ens locals puguin especialitzar-se en alguna d'aquestes àrees.

Encara queden places lliures per al mòdul de Mercat de Treball i Estat del Benestar. Aquest vol aprofundir en els aspectes essencials relacionats amb el mercat de treball i les relacions laborals en l’actual context econòmic. Es planteja el coneixement dels elements de l’anàlisi econòmica, així com de l’evolució, les característiques i els principals problemes associats als mercats de treball.

L'equip docent que hi participa en el curs està compost per: Jose Adelantado (Professor del Dept. de Sociologia de la UAB), Albert Recio (Professor del Dept. Economia Aplicada de la UAB), Raúl Ramos (Professor d'Economia Aplicada de la UB), Joan A. Alujas (Professor del Dept. Política Econòmica i Estructura Política Mundial de la UB), Sara Moreno (Professora del Dept. Sociologia de la UAB), Sònia Parella (Professora del Dept. Sociologia de la UAB) i Pere Jódar (Professor del Dept. Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra).

Els mòduls tenen una durada de 40 hores lectives cadascun (5 crèdits ETCS) i es desenvoluparan del 28 d’abril al 7 de juliol de 2011, els dijous de 15.00 a 19.00 hores.

El termini d'inscripció és del 24 de febrer al 14 d'abril.


Per ampliar la informació sobre el programa de continguts de cadascun dels cursos, i formalitzar els inscripcions, podeu consultar l'apartat de formació continuada (àrea de desenvolupament local) d'aquest web.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web