ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CURS 'LES POLÍTIQUES DE JOVENTUT AVUI' A LLEIDA I TARRAGONA

ACPPJ L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut organitza dues noves edicions del Curs Les Polítiques de Joventut Avui. Aquest cop amb la col·laboració especial de la Regidoria de Joventut de Lleida i del Servei Municipal de Joventut i Cooperació de Tarragona.
CURS 'LES POLÍTIQUES DE JOVENTUT AVUI' A LLEIDA I TARRAGONA

Aquestes edicions del curs s’obren més a la participació de professionals de les polítiques de joventut novells i estudiants o altres persones interessades, sense oblidar les entitats juvenils dels territoris de Lleida i Tarragona. 

Cal destacar les sessions especials i inèdites d’aquestes dues edicions en les quals es presentaran exemples d’experiències relacionades en polítiques de joventut i serveis a les i els joves dirigides per institucions o departaments del territori.

 

Els cursos tindran lloc, en el cas de Tarragona, del 31 de març al 14 d'abril i, en el cas de Lleida, del 28 de març al 11 d'abril.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web