ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ACOLLIM LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'DE TONY BLAIR A ZAPATERO', DE TONI CRUANYES

Presenta Martí Anglada El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya acollirà, amb Angle Editorial, la presentació del llibre 'De Tony Blair a Zapatero. Una autòpsia de l'esquerra europea', escrit pel periodista i politòleg Toni Cruanyes, cap de la secció d'Internacional de TV3. L'acte serà presentat pel també periodista Martí Anglada.
ACOLLIM LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'DE TONY BLAIR A ZAPATERO', DE TONI CRUANYES

L'àmplia experiència professional del periodista Toni Cruanyes a la Gran Bretanya -ex corresponsal a Londres i redactor de la BBC-,  ha donat com a fruit aquest assaig 'De Tony Blair a Zapatero. Una autòpsia de l'esquerra europea', on el reporter català ens submergeix en les interioritats de la vida política britànica alhora que analitza el decliu de l'esquerra arreu d'Europa en els darrers anys.

 

L'autor posseeix una àmplia trajectòria en la informació internacional, cobrint les guerres de l'Afganistan i l'Iraq i havent treballat com a corresponsal a Washington, Cuba, Argentina i Líban, entre altres càrrecs desenvolupats.

 

Durant la presentació del llibre comptarem amb la presència del seu autor i del també periodista, i corresponsal a Brussel·les i Berlín, Martí Anglada.

 

La presentació tindrà lloc el dimarts 22 de març, a les 19 hores, al Col·legi (c/ Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a). L'entrada és lliure però cal confirmar l'assistència al correu electrònic activitats@colpis.cat o bé al telèfon 93 241 41 22.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web