ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SEMINARI 'LA COGNICIÓ SOCIALMENT DISTRIBUÏDA'

Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball El Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball – QUIT, amb el suport del Departament de Sociologia i la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, organitzen el Seminari de lliure accés "El coneixement socialment distribuït", que es celebra el 22 de març al departament de sociologia de la UAB.
SEMINARI 'LA COGNICIÓ SOCIALMENT DISTRIBUÏDA'

Durant el seminari tindrà lloc una conferència de David Kirsh, filòsof d'Oxford  i professor de ciència cognitiva a la Universitat de Califòrnia, San Diego (UCSD). És un dels fundadors de la teoria del coneixement distribuït, que pot ser d'interès per sociòlegs i sociòlogues del coneixement, ciència, art i de treball, i en general per als qui estiguin interessats en estudiar la realitat social d'una forma integrada i interdisciplinària. També tindrà lloc una conferència de Dafne Muntanyola, becària post doctoral Aliança Quatre Universitats, sota el títol 'Ethnography in the age of digital video: methodologies por creativity'.
 
Aquesta mateixa setmana, el departament de filosofia de la UAB organitza el congrés Workshop on Embodied, Distributed and Extended Cognition, també amb l'assistència de David Kirsh, entre d'altres experts internacionals. 

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web