ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI VA ESTAR PRESENT AL III CONGRÉS DE 3ER SECTOR SOCIAL

El 24 i 25 de març El Col·legi va tenir un stand propi al III Congrés del 3er Sector Social, que va tenir lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, Fórum (Rambla Prim 1-17), els dies 24 i 25 de març. Aquest congrés va ser organitzat per la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, entre altres entitats.
EL COL·LEGI VA ESTAR PRESENT AL III CONGRÉS DE 3ER SECTOR SOCIAL

El Col·legi va estar present durant els dos dies del Congrés, atenent a totes aquelles persones que es van acostar al nostre stand per a rebre informació sobre la nostra entitat.

L'objectiu de la trobada era esdevenir un espai de referència per a la reflexió, l'intercanvi de coneixements i la participació de les organitzacions del Tercer Sector Social i altres agents relacionats.

L'eix central dels continguts d'aquest congrés es va presentar sota el lema "Sumem valors, construïm futur", que planteja la capacitat del Tercer Sector social per a construir una societat amb més drets a partir de l'enfortiment dels valors que li són propis. Els entorns de treball i reflexió proposats van des de la participació ciutadana i la capacitat de mobilització de la base social, fins la veu i la representació dels col·lectius més vulnerables, passant per la innovació en l'àmbit de la inclusió social, entre d'altres.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web