ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CONEIXES LA BASE DE DADES DE BEQUES I AJUTS DEL COL·LEGI?

Servei exclusiu per a totes les persones col·legiades El Col·legi posa a la vostra disposició una completa base de dades amb més de 300 beques i ajuts, elaborada amb l’objectiu que esteu actualment informats sobre les beques, ajuts, premis i subvencions existents tant a nivell català, com espanyol, de la Unió Europa i també de la resta del món. Podreu consultar-la des del web www.colpis.cat
CONEIXES LA BASE DE DADES DE BEQUES I AJUTS DEL COL·LEGI?
Imatge de Danard Vincente

Aquesta eina respon a la necessitat d’estructurar i sistematitzar la informació relativa a les beques i ajuts disponibles. Es tracta d’un projecte rigorós i de gran utilitat, que ofereix una informació àmpliament sol·licitada pels nostres col·legiats i col·legiades i que des del Col·legi els oferim de forma exclusiva.

 

Així, es recullen més de 300 entrades, entre beques, ajuts, subvencions i premis, totes elles relacionades amb la professió i els estudis de Ciències Polítiques i Sociologia en particular, i de les Ciències Socials en general, així com totes aquelles altres que, tot i no estar vinculades directament amb aquestes disciplines, poden resultar també d’interès. D’aquesta manera, en aquesta base de dades es poden trobar beques i ajuts agrupats en les següents categories:

 

- Estades fora de Catalunya
- Administració Pública
- Associacionisme
- Col·laboració
- Contractació
- Empreses/autònoms
- Formació
- Mobilitat
- Pràctiques
- Premis
- Projectes diversos
- Recerca

 

Tanmateix es pot consultar en tot moment l’estat dels ajuts segons la seva convocatòria.

 

Aquesta informació, que s'anirà actualitzant de forma continuada, és accessible a través de la nostra pàgina web, introduint el número de col·legiat/da i contrasenya, les mateixes dades que s’utilitzen per entrar a l’apartat privat del web.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web