ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

AJUTS PER REALITZAR ESTUDIS INTERNACIONALS

Programa de beques del Patronat Catalunya Món 2011-2012 El Patronat Catalunya Món ha obert la convocatòria d’Ajuts per realitzar estudis internacionals durant el curs 2011-2012. El termini es tanca el dia 6 de maig.
AJUTS PER REALITZAR ESTUDIS INTERNACIONALS

Aquestes beques tenen la voluntat de formar especialistes en qüestions relatives a les relacions internacionals. L'objectiu és oferir ajut econòmic per realitzar estudis de postgrau en un centre situat a qualsevol país del món, fora de l'Estat espanyol.

Són elegibles tots aquells postgraus que tractin matèries objecte d'estudi en qualsevol camp de la ciència, sempre que siguin tractades des de la perspectiva internacional, que ultrapassa els límits de qualsevol estat considerat.

El Patronat Catalunya Món és entitat seleccionadora del Col·legi d'Europa de Bruges i té signats acords o manté relacions específiques amb altres centres docents de reconegut prestigi internacional (London School of Economics, Universitat de Stanford i Institut d'Estudis Polítics Sciences Po de París). En igualtat de mèrits, es donarà prioritat a les candidatures per realitzar estudis en aquests centres.

Amb una dotació total de 255.000 euros per al curs acadèmic 2011-2012, el Patronat Catalunya Món ofereix fins a un màxim de deu ajuts, d'acord amb les convocatòries següents:

-   Ajuts per realitzar estudis internacionals, amb el patrocini de la Federació Catalana de Caixes d'Estalvis i el suport de la Diputació de Girona
9 ajuts

-    Ajuts "Maria Rúbies", amb el patrocini de la Diputació de Lleida
1 ajut

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web