ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONVOCATÒRIA BEQUES CÀTEDRA PASQUAL MARAGALL D'ECONOMIA I TERRITORI

UNIVERSITAT DE BARCELONA La Càtedra Pasqual Maragall d'Economia i Territori obre la convocatòria 2011 de dues ajudes a la investigació en els seus àmbits temàtics.
CONVOCATÒRIA BEQUES CÀTEDRA PASQUAL MARAGALL D'ECONOMIA I TERRITORI

L'objectiu de la convocatòria és el de fomentar la investigació en els àmbits temàtics de la Càtedra, així com promocionar i difondre la investigació realitzada per joves investigadors. Per aquest motiu la Càtedra convoca dues ajudes d'investigació, una per a l'àmbit d'Economia i l'altra per a l'àmbit de la Política Pública, especialment quant a la interacció entre governs i mercats.

Podran sol·licitar les beques aquells investigadors que hagin obtingut el títol de doctor amb posterioritat al 31 de gener de 2005 o que es trobin cursant el Doctorat, sempre que hagin superat l'etapa de Màster. En aquest últim cas, es valorarà molt positivament que s'adjunti una carta de recomanació del director de tesi. De qualsevol manera, la seva àrea de treball ha d'estar relacionada amb l'Economia, l'Administració i direcció d'empreses, les Ciències Polítiques, la Geografia o la Història Econòmica.

Cadascuna de les ajudes està dotada amb 5.000 euros. La data límit per a la presentació de sol·licituds acaba el dia 20 de maig de 2011 (inclusivament).

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web