ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI S'ADHEREIX A LA PLATAFORMA 'NI UN PAS ENRERE! INVERTIM EN FUTUR' a favor de la inversió en el desenvolupament social

Dimarts, 12 d'abril, es va presentar a Barcelona la declaració 'Ni un pas enrere!' Invertim en futur, amb què nombrosos sectors i organitzacions de la societat civil catalana, entre ells el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, volen posar de manifest la necessitat de continuar invertint en el desenvolupament dels serveis socials i dels drets de ciutadania reconeguts per llei a Catalunya.
EL COL·LEGI S'ADHEREIX A LA PLATAFORMA 'NI UN PAS ENRERE! INVERTIM EN FUTUR' a favor de la inversió en el desenvolupament social

Són moltes les adhesions a aquest manifest: plataformes d’entitats del tercer sector social, col·legis professionals, patronals de les empreses d’iniciativa social, sindicats i professionals de l’àmbit acadèmic. Tots ells són els impulsors d’aquesta iniciativa que, junt amb a altres mobilitzacions, tenen com a objectiu reivindicar les persones com a màxima prioritat de les polítiques públiques.

 

Les organitzacions han subratllat el seu compromís de vetllar perquè els pressupostos de la Generalitat no debilitin els pilars més  febles de l’Estat del benestar, com són els serveis socials i els ajut a la dependència, i han assegurat que marcaran de prop el Govern perquè mantingui les polítiques socials.

 

La plataforma NI UN PAS ENRERE! INVERTIM EN FUTUR ha fet arribar la declaració, que explicita la voluntat de “cooperar amb les administracions i les forces polítiques”, al president del Govern i al conseller de Benestar Social i Família, i a principis de maig compareixerà al Parlament.

 

Les organitzacions impulsores s’han sumat també a les concentracions iniciades dimecres passat per aturar les retallades, que es repetiran cada dimecres a les 19 hores a la Plaça del Pi de Barcelona, fins a l’aprovació dels pressupostos.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web