ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL GERENT DEL COL·LEGI OFEREIX UNA XERRADA DE SORTIDES PROFESSIONALS ALS ALUMNES DE SOCIOLOGIA DE LA UB

Un any més el gerent del Col·legi, Jordi Pujol, va oferir una xerrada sobre sortides professionals als alumnes de Sociologia de la Universitat de Barcelona.
EL GERENT DEL COL·LEGI OFEREIX UNA XERRADA DE SORTIDES PROFESSIONALS ALS ALUMNES DE SOCIOLOGIA DE LA UB

La sessió, celebrada a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, va tenir lloc en dos torns, de matí i tarda, adreçada als alumnes de Sociologia.

 

Es tracta d'una jornada organitzada per la Universitat amb l'objectiu d'informar els estudiants sobre la situació del sector i sobre quines són les seves oportunitats laborals i, on cada any, es convida al Col·legi a assistir-hi. El gerent del Col·legi va explicar el funcionament de la Borsa de Treball, un servei exclussiu per a les persones col·legiades, i que l'any 2010 va gestionar 240 ofertes.

 

D'altra banda, es va parlar sobre la situació del mercat laboral actual, les noves possibilitats per als professionals de la Sociologia, així com sobre tots aquells camps cap on els sociòlegs poden conduir la seva carrera.

 

Entre el dos torns van assistir un total de 70 alumnes. A la xerrada també va intervenir Cristina López, professora de Sociologia i membre de la junta de l'ACS.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web