ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

VIII EDICIÓ DEL PREMIS FRANCESC CANDEL

Termini per a presentar candidatures fins el 20 de juliol La Fundació Lluís Carulla i Benestar Social presenten els VIII Premis Francesc Candel per a la integració de les persones immigrades.
VIII EDICIÓ DEL PREMIS FRANCESC CANDEL

El passat dimecres 13 d'abril es va obrir el termini de presentació de les propostes que vulguin optar a la vuitena edició dels Premis Francesc Candel, destinats a reconèixer i difondre bones pràctiques en l'àmbit de la integració dels ciutadans catalans d'origen estranger. 


Els premis, instituïts per la Fundació Lluís Carulla, compten amb el suport de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família. Tenen com a objectiu premiar bones pràctiques d'entitats i institucions que promoguin i estimulin la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història, valors socioculturals), la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, i una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació. En total són cinc premis dotats de 3.000 euros cadascun.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web