ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MARINA SUBIRATS GUANYA EL PREMI CATALUNYA DE SOCIOLOGIA 2011

El premi serà lliurat el 9/6 La segona edició del Premi Catalunya de Sociologia, promogut pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i per l'Associació Catalana de Sociologia ha recaigut enguany en la Doctora en Sociologia Marina Subirats.
MARINA SUBIRATS GUANYA EL PREMI CATALUNYA DE SOCIOLOGIA 2011

El jurat del premi, després de valorar els mèrits dels candidats presentats, ha acordat atorgar el guardó a la Dra. Marina Subirats, per l'amplitud d'àmbits que ha treballat, gènere, educació, estructura social i condicions de vida, per les contribucions que ha fet en aquests camps i per la seva dedicació acadèmica compaginada amb el seu compromís social i cívic.

 

Marina Subirats és catedràtica emèrita de sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i és a més Doctora en filosofia i lletres per la Universitat de Barcelona. Al llarg de la seva carrera professional ha exercit d'investigadora a Catalunya, França, Regne Unit i Estats Units, centrant la seva recerca en els camps del gènere, l'educació i l'evolució de la societat catalana, dels que ha publicat nombrosos treballs d'investigació, articles i llibres. Va ser directora del Instituto de la Mujer del Ministeri d'Afers Socials, regidora d'Educació a l'Ajuntament de Barcelona i Cinquena Tinent d'Alcalde d'aquest consistori. La candidatura de Marina Subirats ha estat avalada per diverses personalitats vinculades a ella al llarg de la seva dilatada trajectòria professional.

 

Lliurament del Premi

L'acte de lliurament del premi tindrà lloc el dijous dia 9 de juny a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, conduït per l'escriptora i presidenta de l'associació Dones en Xarxa, Gemma Lienas. Durant l'acte seran presents la degana del Col·legi, Anna Parés, i el president de l'ACS, Josep Maria Rotger. La claudatio anirà a càrrec d'Oriol Homs, sociòleg i director general de la Fundació CIREM i per la Doctora en sociologia Cristina Sánchez.

 

El Premi Catalunya de Sociologia, ofert a científics i professionals consolidats que treballen en l’àmbit de la sociologia, és un reconeixement a la seva aportació científica i professional. Té periodicitat biennal i en la seva primera edició va recaure en el Dr. Manuel Castells.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web