ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL IV CONGRÉS DE JOVES SOCIÒLEGS ES CELEBRA AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ

Els passats dies 29 i 30 d'abril va tenir lloc la quarta edició del Congrés de Joves Sociòlegs, a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb 200 persones inscrites i la participació de nombrosos professionals de la sociologia en les taules rodones, tallers i en la pròpia organització del Congrés.
EL IV CONGRÉS DE JOVES SOCIÒLEGS ES CELEBRA AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ
Anna Parés, Josep M. Rotger, Mireia Serra i Salvador Cardús

El IV Congrés de Joves Sociòlegs va ser un èxit de participació. Amb 200 inscrits, procedents de tot Catalunya, València, Madrid i Andalusia, va comptar a més amb 90 comunicacions, ben bé el doble de l'edició anterior, l'any 2006.

 

La degana del Col·legi, Anna Parés, el president de l'Associació Catalana de Sociologia, Josep M. Rotger, el degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB, Salvador Cardús, i Mireia Sierra, presidenta de Joves en Sociologia, van ser els responsables d'inaugurar aquesta quarta edició del Congrés. Seguidament, la Doctora en Sociologia Pun Ngai, de nacionalitat xinesa, va oferir una interessant conferència inaugural: 'L'Arribada del Capital: Impacte de la producció global a la Xina'.

 

El programa del Congrés es completava amb taules rodones, sessions d'orientació professional, tallers i grups de treball, tots ells amb l'objectiu comú de debatre sobre l'estat de la Sociologia actual, les oportunitats laborals dels joves sociòlegs, l'experiència dels professionals en actiu, les diferents àrees de treball desenvolupades per la Sociologia i, tal i com indica el lema d'aquesta edició, les joves perspectives dels futurs sociòlegs i sociòlogues.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web