ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS FORMA PART DE L’ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL DE COL·LEGIS PROFESSIONALS DE CATALUNYA

El passat dijous dia 28 d’abril es va constituir, a la seu del Col·legi de Notaris de Catalunya, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, integrat per més de 80 col·legis professionals, entre ells el nostre. La degana del nostre Col·legi, la Sra. Anna Parés, forma part de la Junta Directiva de l'Associació. Pedro Yúfera, degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona serà el president de la Intercol·legial els propers dos anys.
EL COLPIS FORMA PART DE L’ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL DE COL·LEGIS PROFESSIONALS DE CATALUNYA
© Diari Expansión

L’objectiu de l’Associació és treballar de forma conjunta sobre els aspectes comuns que afecten a totes les professions, com la nova Llei de serveis professionals, defensant els interessos dels professionals col·legiats. La intercol·legial pretén també establir-se com a  interlocutor únic davant les Administracions Públiques, alhora que vol reforçar la presència social dels col·legis professionals i impulsar projectes d'interès comú.


El passat dijous va ser aprovada la composició de la primera Junta Directiva, de la qual la degana del nostre Col·legi, la Sra. Anna Parés, forma part com a vocal. Tanmateix, l’Associació s’organitzarà en sis comissions sectorials, agrupades en els següents àmbits: enginyeria, arquitectura i tècnica; salut; jurídica; economia i empresa; acció social, ensenyament i humanitats i ciències de la informació i la comunicació.


El precedent a aquesta Associació el trobem en la primera agrupació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, creada l’any de 1992.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web