ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA INFORMATIVA DEL MÀSTER EN POLÍTIQUES PÚBLIQUES I SOCIALS

Descompte matrícula als col·legiats El Màster en Polítiques Públiques i Socials ha estat aprovat com a Màster Universitari Oficial per l'Agència Nacional d'Avaluació. Actualment està pendent de verificació final per part del Consell d'Universitats
JORNADA INFORMATIVA DEL MÀSTER EN POLÍTIQUES PÚBLIQUES I SOCIALS

El proper dimarts 28 de juny, a les 19.00 hore,s es celebrarà la sessió informativa del Màster en Polítiques Públiques i Socials de l’IDEC-UPF, a la seu de l’IDEC (Balmes 132-134, 08008 Barcelona).


Aquest programa, organitzat en col·laboració amb el Public Policy Program de la Johns Hopkins University, forma professionals capaços de dissenyar, gestionar, administrar, planificar i avaluar polítiques públiques per millorar la qualitat de vida i el benestar social de la població. Aquests professionals actuen a través de les agències, els programes i institucions de l'estat del benestar, així com a través de qualsevol altre autoritat social, pública o privada. 


Així mateix, gràcies a un conveni de col·laboració entre el Col·legi i l’IDEC, tots els col·legiats gaudiran d'un 10% de descompte sobre l'import total de la matrícula.

Tota la informació relativa a aquest màster serà facilitada en la sessió informativa. És necessari confirmació de l’assistència aquí.


Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb el Servei d’Informació i Admissions de l’IDEC a info@idec.upf.edu o al 93 542 18 50.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web