ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA DEGANA EN FUNCIONS DEL COL·LEGI, ANNA PARÉS, PARLA DEL MOVIMENT DELS 'INDIGNATS' AL PROGRAMA 'DIVENDRES' DE TV3

La degana en funcions del Col·legi va participar en la taula d'actualitat del programa 'Divendres', conduït per Xavi Coral, del passat dimarts 24 de maig, per analitzar el moviment dels 'indignats'.
LA DEGANA EN FUNCIONS DEL COL·LEGI, ANNA PARÉS, PARLA DEL MOVIMENT DELS 'INDIGNATS' AL PROGRAMA 'DIVENDRES' DE TV3

Anna Parés va analitzar, juntament amb altres convidats experts, el sorgiment, organització i futur del moviment sorgit el 15 de maig arreu de l'Estat espanyol. Es va debatre sobre l'espontaneïtat d'aquest moviment, no subjecte a cap força política, sobre la llei electoral, les reivindicacions dels acampats i la necessitat de dur a terme un anàlisi profund de la situació actual per part de la classe política, entre altres qüestións.

 

A la taula, moderada pel presentador del programa, Xavi Coral, també varen participar Josep Maria Reniu, politòleg; Sandra Ezquerra, participant a l'acampada de Plaça Catalunya i investigadora post-doctoral de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB; Lluís Pastor, professor de Comunicació i Tian Riba, col·laborador habitual del programa.

 

Els resultats electorals, debatuts a l'Àgora

Us recomanem que visualitzeu també el programa 'Àgora' del passat dilluns dia 23 de maig, on s'analitzen els resultats de les eleccions municipals del dia 22 amb els politòlegs i sociòlegs Jordi Muñoz, professor de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la UAB; Àngels Pont, sociòloga i directora del Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública, Gesop; Ferran Requejo, catedràtic de Ciència Política de la UPF, i Jordi Sauret, sociòleg i director de l'Institut Feedback de Sociologia.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web