ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA MODIFICA UNA CONVOCATÒRIA D'OFERTA PÚBLICA A INSTÀNCIES D'UNA AL·LEGACIÓ DEL COL·LEGI

El passat 11 de maig la degana del Col·legi, la Sra. Anna Parés, va enviar un escrit d'al·legació al president de la Diputació de Lleida, el Sr. Jaume Gilabert amb motiu de la convocatòria per a incorporar en règim interí una plaça de Tècnic/a superior d'Estudis i Informació.
LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA MODIFICA UNA CONVOCATÒRIA D'OFERTA PÚBLICA A INSTÀNCIES D'UNA AL·LEGACIÓ DEL COL·LEGI

A les bases d'aquesta plaça constaven com a requisits per a accedir-hi estar en possessió de la titulació en Geografia i Historia i/o en Filologia, ometent la figura de sociòlegs i politòlegs, els quals estan plenament capacitats per a poder dur a terme les tasques que implica aquesta plaça, i així li vàrem fer constar al president de la Diputació des del Col·legi.

 

Des de la Diputació han resolt acceptar la reclamació presentada pel Col·legi després de comprovar els plans d'estudi actuals i les competències professionals dels titulats/des en Ciències Polítiques i en Sociologia, ampliant doncs a aquest col·lectiu la titulació exigida en el procés de selecció esmentat. S'amplia tanmateix el període per a presentar-se a aquesta convocatòria, la qual trobareu a la Borsa de Treball del Col·legi.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web