ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOVA REVISTA ÀMBITS: 'EUROPA DESPRÉS DE LISBOA: QUOI DE NEUF?'

El nou número de la revista Àmbits de Política i Societat inclou el monogràfic 'Europa després de Lisboa: quoi de neuf?', amb una entrevista a la vicepresidenta de la Comissió Europea Viviane Reding.
NOVA REVISTA ÀMBITS: 'EUROPA DESPRÉS DE LISBOA: QUOI DE NEUF?'

Aquest nou monogràfic de l'Àmbits té en la Unió Europea la seva protagonista principal, especialment en la UE posterior al Tractat de Lisboa. Diversos experts analitzen qüestions com ara les darreres presidències rotatòries, inclosa la de l'Estat espanyol, les perspectives de futur davant l'actual crisi del deute sobirà a la zona euro, les implicacions del Tractat en la política d'ampliació de la Unió, la política europea de veïnatge, la creació del Servei Europeu d'Acció Exterior, la política europea de defensa, la Iniciativa Legislativa Popular i el paper dels parlaments nacionals i, finalment, algunes visions sobre la llengua a Europa, com ara el català.

 

El monogràfic el completa l'entrevista realitzada a la vicepresidenta de la Comissió Europea i responsable de Justícia, Drets Fonamentals i Ciutadania, Viviane Reding.

 

D'altra banda, aquest número torna a gaudir d'una interessant secció de Pàgina d'Actualitat, amb articles dels nostres col·legiats i col·legiades, sobre temes diversos com són la corrupció a Catalunya, l'avaluació de polítiques públiques, la realitat dels alumnes immigrants, la superació del pensament únic, el darrer Fòrum Social Mundial i la desafecció cívica.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web