ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PREMI EDAT&VIDA PER A LA MILLORA DE LA GENT GRAN

Candidatures fins el 7 de juliol de 2011 El Premi Edat&Vida té com a objectiu general promoure la recerca de solucions viables i eficaces per a la millora i innovació en la qualitat de vida de les persones majors.
PREMI EDAT&VIDA PER A LA MILLORA DE LA GENT GRAN

El canvi demogràfic, el progressiu envelliment de la població i la perllongada situació de crisi econòmica, provoca tensions i genera dubtes sobre la sostenibilitat de l'Estat del Benestar tal com ho coneixem. Des d'Edat&Vida proposen reflexionar sobre les oportunitats de col·laboració públic-privada per garantir la sostenibilitat del model de salut a Espanya.

Destinataris del VIII Premi Edat&Vida
Universitats, institucions d'investigació i formació, organitzacions socials, empreses i altres entitats referents que promoguin la recerca de solucions per a la millora de la qualitat de vida de les persones majors.

Data límit de presentació de propostes: 7 de juliol de 2011

Dotació econòmica de 30.000 euros que haurà de destinar-se íntegrament al desenvolupament de la iniciativa seleccionada.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web