ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ESCOLLIDA NOVA JUNTA DE GOVERN DEL COL·LEGI PELS PROPERS 4 ANYS

El passat dijous dia 30 de juny van tenir lloc les eleccions a la Junta de Govern del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, en què la degana dels darrers sis anys, Anna Parés i Rifà, va ser escollida per a renovar el seu càrrec per als propers quatre anys.
ESCOLLIDA NOVA JUNTA DE GOVERN DEL COL·LEGI PELS PROPERS 4 ANYS
Alguns membres de la nova Junta, d'esquerra a dreta, Maria José Calvo (vicedegana), Anna Parés (degana), Xavier Riudor (vicesecretari), Xavier Crehuet (tresorer), Jordi Pacheco i Adela Boixadós (vocals)

Enguany, la candidatura encapçalada per Anna Parés i Rifà, sociòloga, ha estat l’única presentada en aquest procés electoral. Una candidatura que compta amb noves incorporacions però on també repeteixen alguns membres de la Junta anterior. Aquest fet garantitza l’experiència en la gestió del Col·legi i la necessària regeneració de l’organització.

 

En conjunt, el Col·legi estarà representat per un equip format per professionals de perfil divers: amb vinculacions amb el món acadèmic i universitari, amb experiència en la gestió pública, amb coneixements de l’empresa privada i la consultoria, i amb procedències d’arreu de Catalunya. Aquesta diversitat de perfils serà, de ben segur, un important actiu per l’organització.

 

Dins dels objectius de la nova Junta de Govern del Col·legi es troba generar una major complicitat entre l’entitat i la societat i les institucions, reforçar l’ocupabilitat de sociòlegs i politòlegs i apostar per la presència del Col·legi en les noves tecnologies, entre d’altres fites.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web